Witam, pokaże wam jak ściągać z youtube najprostszym sposobem Niestety ściągniecie plik z rozszerzeniem .flv którego megavideo i podobne hostingi filmów nie akceptują, dlatego pokaże jak je skonwertować.
Ściąganie:
1. Znajdujemy film który zamierzamy ściągnąć z youtube.
2. Po dodaniu klikamy start i po konwersji nasz plik w formacie avi znajdziecie w folderze c:\videooutput\
Koniec
_________________ Veni, vidi, vici !!!
Pon Sie 24, 2009 9:41 am
Wojowniks
Dołączenie: Sob Gru 19, 2009 5:55 pm Posty: 19
Re: Dokładny poradnik ściągania z youtube i konwersji
Nelcia poradziłem sobie z ściągnięciem, ale ne moge znaleść tego programiku na tej stronie co była podana i to ma być dokładny poradnik?!
Pią Sty 01, 2010 12:53 pm
Nelcia
Administrator
Dołączenie: Pon Lip 06, 2009 4:57 pm Posty: 168
Poradnik po prostu trzeba zaktualizować, był pisany jakiś czas temu. Jeśli nie zrobi tego lisek112 to wystarczy jeśli znajdziesz ten programik na innej stronie, podasz mi do niego linka a ja edytuję jego post i wstawię aktualne źródło do programu.
Wojowniks napisał(a):
Nelcia poradziłem sobie z ściągnięciem, ale ne moge znaleść tego programiku na tej stronie co była podana i to ma być dokładny poradnik?!
więc tak link do programu ciągle działa, sprawdzałem i wiesz co jest tam taki napisik Download now sprawdź porządnie następnym razem i odpowiedź na twoje pytanie: Tak, to jest dokładny poradnik
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum